D'ALEMBERT SYSTEEM

Het d'Alembert Systeem voor roulette wordt gebruikt door roulettespelers die graag meer kans willen maken. Het is oorspronkelijk bedacht door de Franse natuurkundige genaamd Jean le Rond d'Alembert. Hij was ook een wiskundige en filosoof die in de 18e eeuw leefde. In Frankrijk heeft het een andere benaming, namelijk "montant et demontant" wat ook wel op en neer betekend.

In principe zet je in op vakken wat ongeveer een even uitkomst heeft. Dit zijn enkelvoudige gebieden zoals het inzetten op de kleur rood of zwart of lage en hoge nummers. Wanneer je een inzet wint zal je de volgende beurt meer kans maken op een verloren inzet, dat is het idee erachter. Wanneer je inzetten verliest is de kans weer groter om te winnen bij de volgende beurt.

Test de d'Alembert strategie voor roulette uit bij de onderstaande gratis casino's en zie of het werkt

Hoe werkt deze roulette strategie d'Alembert?

Voordat je gaat spelen zal je eerst een eenheid vaststellen waarmee je gaat spelen. Vaak stellen spelers het minimum bedrag dat ingezet kan worden vast. Zo kan je op een tafellimiet van 10 euro met een eenheid van 10 euro per keer beginnen. Er zijn zeven reeksen als voorbeeld hieronder weergegeven hoe het kan verlopen bij een online roulette spel voor geld:

  • Je zet 10 euro in en wint de inzet
  • Je wijzigt de eenheid en zet nog eens 10 euro in, je verliest nu
  • Je voegt een eenheid toe en zet 20 euro in en je verliest nu
  • Je voegt nu nog een eenheid toe en zet 30 euro in en je wint
  • Wanneer dit gebeurt trek je weer een eenheid af van het ingezette bedrag dus je zet 20 euro in en je wint
  • Nu nog eens een eenheid van de inzet afhalen en je zet weer 10 euro in, het startbedrag dus. Nu verlies je
  • Nu zet je weer één eenheid meer in en zet 20 euro in

Nut van gebruik maken van een roulette systeem

Het nut van dit roulette systeem is dat wanneer je je houdt aan deze inzetten je verschillende beurten kan verliezen en alsnog winst maken. Je gaat altijd inzetten op de 50/50 kansen op de roulette tafel. Wel is het zo dat als er een 0 valt dit je systeem geheel door de war brengt. Het is niet gegarandeerd winst maken bij online roulette, maar vergroot wel de winkans ervan, houdt dit goed in gedachten.